Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Spara 0,5 dl av pastavattnet innan du häller av pastan. Häll olja på pastan så den inte klibbar ihop och ställ åt sidan. Skär svampen i lagom stora bitar samt kvarta tomaterna. Stek svampen på medelhög värme i omgångar (annars blir pannan för full…
Lägg margarin, tomatpuré, soya, vitpeppar och en stor klick grönsaksbuljong (jag använder Alpnaerings, men det funkar bra med annan smakrik buljongtärning/fond) i en kastrull på medelvärme. När margarinet börjar smälta tillsätter du mjöl, rör runt som en tok och spär med iMat till lagom konsistens/mängd! Vill man kan man fortsätta…
Hacka lök och fräs i margarin tills den är genomskinlig och mjuk. Mal nötterna och brödet fint tillsammans i mixer. Hetta upp buljong till kokpunkten och rör ner alla ingredienser. Blanda omsorgsfullt. Häll allt i smord ugnsfast form. ]ämna till ytan. Strö över brödsmulor. Grädda i 200 grader värme i…