Det här receptet är för dig som föredrar den lite syrliga stroganoffen framför den gräddiga/jolmiga! T ex om du brukade göra den på gräddfil! Skär korven i centimeterbreda strimlor, ca 3-4 cm långa. Bryn dem ordentligt i lite olja och ställ åt sidan. Skala och hacka löken, låt den steka…
Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Spara 0,5 dl av pastavattnet innan du häller av pastan. Häll olja på pastan så den inte klibbar ihop och ställ åt sidan. Skär svampen i lagom stora bitar samt kvarta tomaterna. Stek svampen på medelhög värme i omgångar (annars blir pannan för full…
Detta recept blir till 4 rullar, två av varje sort (1 rulle blir 10-12 bitar, beroende på tjocklek och brukar mätta en person). Riset 1. Tvätta 250g sushiris noggrant i kallt vatten och låt rinna av. Häll riset i en skål och täck med nytt kallt vatten, låt stå i…
Lägg margarin, tomatpuré, soya, vitpeppar och en stor klick grönsaksbuljong (jag använder Alpnaerings, men det funkar bra med annan smakrik buljongtärning/fond) i en kastrull på medelvärme. När margarinet börjar smälta tillsätter du mjöl, rör runt som en tok och spär med iMat till lagom konsistens/mängd! Vill man kan man fortsätta…