Ingredienser:
- Frysta Wook grönsaker
- Burk bambuskott
- Astrid och Aporna Ky*kling0,5 förpackningar
- Planti Cookingcream0,5 förpackningar
- Röd CurryPaste2 teskedar
- Tiki Mansala paste1 teskedar
- Tandori curry paste1 teskedar
- Kokosolja1 matskedar
- Jordnötssmör2 teskedar
- Vitpeppar
- Gul Curry
- Vitlökskrydda
- Salt
- Rödlök0,33 stycken
Tillagning:
Jag höftar vanligen med kryddningen så mina mått på ingredienser är ca vad jag använde.
Gör såsen/ redningen.
En kastrull att laga allt i,
Först häll i Planti Cookingcream.
I med alla kryddor, curry pastes och kokosoljan.
Låt koka upp i någon minut.
Skölj de frysta wokgrönsakerna en stund innan du lägger i det i såsen.
Hacka rödlök och lägg i,
Efter de fått puttra någon minut,
ta bambuskotten och häll ut så det är ca 3e del kvar av spadet och häll i det tillsammans med bambuskotten i såsen.
När det är nästan dags för servering.
Skiva upp Astrid och Apornas ky*kling om bitarna är stora, till bit stora bitar. Lägg i Wookgrytan och låt ligga i 1-2 minuter innan servering.
Serverade tillsammans med Jasminris och en sallad.
Uppskattad tid tog det ca 20 minuter att göra denna rätt med koktiden från gryta och ris.
Snabbt enkelt och gott.
Hoppas det ska smaka!